marți, 2 februarie 2010

Cartea

Sa trecem peste petrecerea celor 21 de ani si sa va povestesc despre sentimentele pe care le ai atunci cand intri intr-o librarie. Nu demult, am intrat intr-o librarie pentru a-mi alege o carte pe care vroiam sa o citesc. In acea multitudine de carti, recunosc ca nu am gasit aceea carte, care sa imi capteze atentia atunci cand o rasfoiesc. Dar acea atmosfera, muzica ce se auzea pe fundal, acel sentiment pe care l-am avut aflandu-ma in acel locusor plin de istorie, traditie si foarte multe povesti, m-au facut sa-mi doresc ca de fiecare data cand voi trece pe langa o librarie, sa intru ca sa descopar cat mai multe lucruri pline de mister si de strategie, pe care fiecare autor o exprime prin cartile si volumele publicate. Asa ca de fiecare data cand treceti pe langa o librarie, nu ezitati sa va informati din cartile pe care autorii vestiti, va impartasesc din experienta lor si in acest mod, reusiti sa ii aduceti in discutiile voastre si sa pretuiti averile pe care ei le-au lasat in mainile noastre, adica Cartile.

2 comentarii:

***Aungurenci** spunea...

Analizand putin textul tau si avand in vedere ca am experienta suficienta sa discut pe tema asta, intrucat am tehnoredactat sute de articole in reviste nu pot sa spun decat un singur lucru si m-as bucura sa fie asa.
Esti prima persoana care pare sa fie interesata de "carti" si ai incheiat postarea intr-un stil placut. Din partea mea pt aceasta postare ai nota 10

karina spunea...

intr-adevar sunt foarte interesata de carti...imi place sa citesc.multumesc pentru vorbele spuse