miercuri, 17 februarie 2010

Povestea unei copile...

Nu demult a fost o fetita care se pierdu-se in lume...isi lasase amintirile si toate trairile in orasul in care s-a nascut, in care a trait o parte din cele mai frumoase momente si cele mai de pret amintiri, ea, le are acolo.Orasul se numeste Petrosani, un oras superb cu un aer curat de munte, oameni foarte calzi si multe frumuseti. Acolo, copila si-a petrecut o mare parte din viata, dar a venit momentul in care ea, a trebuit sa-si lase amintirile, toti prietenii si sa plece impreuna cu familia intr-o casuta decupata dintr-un tablou de povesti, intr-un locusor mai retras, plin de modestie de langa oraselul Pascani. Aici a legat multe prietenii foarte frumoase, dar sa nu uitam de cele pe care cu ceva timp in urma le lasase in celalalt orasel. Cand se gandeste la acel locusor in care ea a crescut ii vine in minte un nume:Ela, fetita dulce care era mereu prezenta in viata ei, alaturi de care are cele mai multe amintiri. Anii au trecut si Ela a revenit in viata copilei asa ca iat-o:

























In oraselul Pascani, in viata ei a aparut o alta fetita firava,dragalasa si care tot timpul era acolo cand copila avea nevoie de ea. Este ca un inger pazitor aparut exact in momentul potrivit. Numele ei este Mihaela, Misa mea(alintata de mine). Alaturi de Misa, copila a trait momente pline de bucurie, speranta si multe altele pe care , cu siguranta nu le va putea uita niciodata. Iat-o pe Misa mea:D
















Tot aici, odata cu inceperea facultatii copila, a legat o alta prietenie cu Ada:fetita ce adora muzica lui Frank Sinatra si filmele cu Marilyn Monroe, fermecatoare si plina de viata. Sa o prezint si pe Ada:
















In viata copilei, odata cu anii de studentie a mai aparut o fetita frumoasa, delicata de la care a invatat cat de frumoasa este muzica clasica. Alaturi de ea, copila l-a descoperit de Beethoven si nu numai. In fiecare dimineata, pentru copila este o placere sa se intalneasca cu ea si sa-i impartaseasca gandurile ei. Numele ei este Lacramioara, asa ca, sa v-o prezint:



Alaturi de Lacramioara, copila a cunoscut-o si pe Mimi, o fetita draguta, cu zambetul mereu pe buze si foarte perfectionista. Sa facem cunostinta si cu ea:








Toate sunt prietenele copilei si se mandreste cu asta, sunt caractere diferite, personalitati diferite, cu care ea isi petrece timpul si viata de ce nu. Alaturi de ele, copila invata lucruri noi si cel mai important, invata sa socializeze cu orice fel de persoana si asa stie sa se integreze usor in orice grup si sa faca fata in orice situatie.
Povestea copilei continua si in ziua de astazi si are parte de cele mai frumoase amintiri alaturi de prietenele ei, cele prezente mai sus, dar si de cele care au mai aparut rand pe rand si continua sa apara.

Niciun comentariu: