joi, 26 noiembrie 2009

IUBIREA


Simt nevoia sa scriu astazi despre ce inseamna iubirea pentru mine.Iubirea inseamna a fi doi si nu a fi decat unul,un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger.In fiecare zi se intampla sa vad foarte multe lucruri ce ma duc cu gandul la acest cuvant:IUBIRE.Cred ca acest lucru traieste in fiecare dintre noi si tot odata cred ca trebuie sa le aratam tuturor celorlalti din jurul nostru,tuturor semenilor nostri ca iubirea este un lucru esential din viata noastra cu ajutorul careia invatam sa ne pretuim unii pe ceilalti la fiecare pas din viata noastra.Foarte important este ca iubirea implica sacrificiu,compromisul si iertarea. Mergand pe strada privesc cu foarte mare drag oamenii care isi asculta inimile si nu ezita sa le arate persoanelor iubite de ei gesturile de tandrete,mangaierile si cuvintele dulci,calde si pline de dragoste. Tind sa cred ca iubirea este elixirul vietii,izvorul sanatatii al puterii si al energie pentru fiecare dintre noi. Valentine's Day este ziua in care dragostea pluteste pretutindeni.In aceasta zi,inima strapunsa de sageata lui Cupidon a devenit cel mai frumos simbol.A-i darui cuiva inima ta este cel mai nobil si cel mai profund sentiment de dragoste:IUBIREA. Ceea ce ma face sa scriu despre acest lucru minunat,iubirea,este faptul ca ne aflam intr-o perioada din an in care trebuie sa ne purificam sufletul,sa fim mult mai buni unii cu ceilalti,sa facem fapte cat mai bune pentru ceilalti mai "slabi"decat noi si sa-i ajutam sa se "ridice".Luna Decembrie se apropie cu pasi repezi asa ca trebuie sa invatam sa ne daruim unii celorlalti cat mai multa iubire. Iubirea este viata.....si daca iti lipseste iubirea,iti lipseste viata. "True love does not come by finding the perfect person,but by learning to see an imperfect person perfectly" "Love is the greatest feeling...love is like a play...love is what i feel for you,each and every day...love is like a smile...love is like a song...love is a great emotion,that keeps us going strong..."

Un comentariu:

***Aungurenci** spunea...

Cu scuzele de rigoare draguta, cand vorbesti de IUBIREA ASOCIATA COMPROMISULUI cum reiese din postarea ta, sunt ferm convins ca aici gresesti.
In conceptia mea nu pot asocia acesti doi termeni, deja daca ajungi sa faci compromisuri, nu se mai numeste iubire, ci alceva.....
Valentine's Day nu reprezinta nimic pt mine si asta nu pentru ca nu iubesc sau nu am iubit niciodata ci datorita faptului ca am ajuns sa decadem atat de mult incat sa importam si sarbatori de genul si sa nu pretuim alte ocazii mult mai importante decat Valentine's Day in circuitul evenimentelor intr-un cuplu. Cand vine vorba de iubire, acest sentiment complex si interpretabil din multe puncte de vedere, un pic de atentie nu strica.
Dragut blogul in general, ma bucur ca totusi vii cu ceva original si incerci sa transmiti ganduri frumoase.